Despre noi Blog Tichete de vacanţă Termeni si conditii Contact

Agentia de turism DONARIS TOURS

City Break

City Break Paris

Parisul este un oras perfect unde puteti sa va deconectati si sa gustati din plin micile placeri ale vietii.
Ce-ati zice daca v-ati plimba pe faimosul bulevard Champs-Elyses admirand si, de ce nu, cumparand ultimele creatii de pret-porter de la celebrele case de moda frantuzesti? Dupa care, v-ati relaxa la o cafenea savurand o ceasca de caf au lait, gustand renumitul croissant frantuzesc si, pur si simplu, ati observa viata de zi cu zi a francezilor.

In Paris sunt foarte multe cafenele cu renume, printre care: Les Deux Magots unde a poposit scriitorul Ernest Hemingway, Caf de Flore frecventata de cuplul Simone de Beauvoir - Jean-Paul Sartre si de dramaturgul roman Eugen Ionescu si Caf La Rotonde unde se pot servi numeroase feluri de mancare traditionale.

Puteti sa va plimbati prin Gradina Luxembourg unde au loc numeroase concerte in aer liber, cei mici vor fi incantati sa faca un tur al gradinii pe ponei si, de asemenea, puteti sa admirati Palatul Luxembourg, actualul sediu al Senatului. Nu uitati de catedrala gotica Notre-Dame si de plimbarea cu barca pe Ile de la Cit, o insula a Senei, situata in zona centrala a Parisului ! 

© 2017 Donaris Tours. All Rights Reserved. Designed By DecsMedia